227896
Książka
W koszyku
Tom 2 to podstawy i sposób żywienia zwierząt gospodarskich, a więc: bydła, owiec, kóz, świń, koni, kur, indyków, gęsi, kaczek, ale także: królików, nutrii, bażantów, przepiórek, perlic, gołębi, strusi i zwierząt domowych, jak psy i koty. Znajdziemy też w nim informacje dotyczące żywienia zwierząt amatorskich, takich jak: ryby akwariowe, żółwie, jaszczurki i węże, chomiki, a także owadów użytkowych i ślimaków. Zasady żywienia są oparte na najnowszych, sprawdzonych zdobyczach wiedzy, z uwzględnieniem potrzeb pokarmowych, zapotrzebowania energetycznego według obowiązujących norm. Dostosowane są również do najnowszych zmian przepisów UE dotyczących pasz i uwarunkowań prawnych, higieny pasz i nadzoru weterynaryjnego.
Status dostępności:
Filia nr 2 (ul. Księżnej Anny 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 636 (1 egz.)
Remont
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: Nowe wydanie.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Uwaga dotycząca finansowania
Współfinansowanie: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Zakład Doświadczalny Żywienia Zwierząt w Gorzyniu
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej