228078
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba. - Wyd. 2 zm. i uzup. / przez Józefa Synowieckiego i Mariana Naczka. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1993. - 373, [3] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/68, 66/68 [Magazyn Wypożyczalnia] (2 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Długa 13)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 65/68 (1 egz.)
Filia nr 2 (ul. Księżnej Anny 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Remont
Filia nr 4 (ul. Spółdzielcza 31)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. - Rez., summ.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rol. oraz wydziałów chemii żywności politechnik, także dla technologów żywności w zakł. prod.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej