228078
No cover
Book
In basket
Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba. - Wyd. 2 zm. i uzup. / przez Józefa Synowieckiego i Mariana Naczka. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1993. - 373, [3] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
There are copies available to loan: sygn. 66/68, 66/68 [Magazyn Wypożyczalnia] (2 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Długa 13)
Copies are only available in the library: sygn. 65/68 (1 egz.)
Filia nr 2 (ul. Księżnej Anny 2)
There are copies available to loan: sygn. 66/69 (1 egz.)
Remont
Filia nr 4 (ul. Spółdzielcza 31)
All copies are currently unavailable
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. - Rez., summ.
Target audience note
Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rol. oraz wydziałów chemii żywności politechnik, także dla technologów żywności w zakł. prod.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again