228004
Brak okładki
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 636/639 [Magazyn Wypożyczalnia], 636/639 (2 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Długa 13)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 63 (1 egz.)
Filia nr 2 (ul. Księżnej Anny 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Remont
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd. poprz. pt. : Technologia drobiu.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydz. technologii żywności AR oraz dla uczniów i nauczycieli szkół średnich i zawod. o specjalności przetwórstwo drobiarskie.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej