227896
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Wyd. 1 (dodr.). - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 2006. - 363, [1] s., [24] s. tabl. : il. (w tym kolor.), mapy ; 24 cm.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 636/639 [Magazyn Wypożyczalnia] (1 egz.)
Filia nr 4 (ul. Spółdzielcza 31)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej