227540
Book
In basket
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [i in.]. - Wyd. 8 uaktual. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 2004. - 584, [2] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
There are copies available to loan: sygn. 66/68 [Magazyn Wypożyczalnia] (1 egz.)
Filia nr 1 (ul. Polna 16)
There are copies available to loan: sygn. 66/69 (1 egz.)
Filia nr 2 (ul. Księżnej Anny 2)
There are copies available to loan: sygn. 66/69 (1 egz.)
Filia nr 4 (ul. Spółdzielcza 31)
There are copies available to loan: sygn. 66/69 (1 egz.)
Filia nr 6 (Małachowskiego 1 lok. 3)
There are copies available to loan: sygn. 66/69 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 566-567. - Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again