227540
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [i in.]. - Wyd. 8 uaktual. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 2004. - 584, [2] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/68 [Magazyn Wypożyczalnia] (1 egz.)
Filia nr 1 (ul. Polna 16)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Filia nr 2 (ul. Księżnej Anny 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Filia nr 4 (ul. Spółdzielcza 31)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Filia nr 6 (Małachowskiego 1 lok. 3)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 566-567. - Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej