228036
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [i in.]. - Wyd. 5 zm. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1996. - 582, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/68 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Długa 13)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 65/68 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej