227896
Book
In basket
Mięsa duszone i gotowane : sprawdzone przepisy / [redakcja i korekta Magdalena Drukort]. - Ożarów Mazowiecki : Wydawnictwo Olesiejuk, © 2013. - 127, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 23 cm.
Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny. Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Długa 13)
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again